MOŽE DA ODAHNE: Stanković ima razloga za zadovoljstvo, Zvezda sve JAČA!

Autor:

Sport

07.02.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su zimske pripreme u turskoj Antaliji i već u Beogradu obavljaju poslednje brušenje forme pred start prolećnog dela šampionata.

MOŽE DA ODAHNE: Stanković ima razloga za zadovoljstvo, Zvezda sve JAČA!

Foto: Starsport

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Trener Dejan Stanković na proleće će moći da računa na trojicu pridošlica. Dres crveno-belih u narednom periodu poneće Ohi Omoižuanfo, Kristijano Pićini i Nemanja Motika, ali se trener aktuelnog šampiona odlučio da tokom drugog dela šampionata, "na oku" pri prvom timu ima i trojicu mladih fudbalera koji su jesenji deo sezone proveli u razvojnom timu, ekipi Grafičara.

U pitanju su štoper Andrej Đurić, vezista Nikola Stanković i ofanzivac Andrija Radulović za koga je planirana specijalna uloga pošto bi trebao da pokriva kompletnu levu stranu terena.

Među trojicom "novajlija", svakako najpoznatiji je Andrija Radulović koji je već imao prilike da se okuša u seniorskom sastavu Crvene zvezde, a stigao je i da se upiše u strelce kluba sa stadiona "Rajko Mitić". Rođen je 2002. godine i tokom jeseni je bio jedan od najboljih fudbalera Grafičara, nakon što je preležao mononukleozu i dao šest golova na 18 utakmica.

 

 

Đurić je rođen 2003. godine i prošao je kompletnu omladinsku školu crveno-belih, još od petlića.

Prethodnih godinu dana je nastupao za naš razvojni tim Grafičar, gde je zabeležio 29 utakmica na svom kontu i bio nezamenjiv šraf u odbrani ekipe koju je prvo predvodio Boško Đurovski, a potom i Marko Neđić.

Stanković je takođe izdanak generacije rođenih 2003. godine, a u Zvezdu je stigao kao iz kraljevačkog Apolona.

Posebno je on skrenuo pažnju na pripremama, na kojima je i ranije bio, ali će sada izvesno dobiti priliku.

Trojica mladih fudbalera svakako će pojačati i konkurenciju kada su pitanju bonus igrači. Trenutno u toj kategoriji trener Stanković može da računa na golmana Miloš Gordić, defanzivca Strahinju Erakovića, vezista Petra Stanića i novajliju Nemanju Motiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading