DELIJE U TRANSU! Pored Motike, Crvena zvezda dobilo još jedno POJAČANJE iz Nemačke!

Autor: V.Z.

Sport

05.02.2022

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I preko Drine za Zvezdu se gine. Mladi napadač Nemanja Motika (18) nije oklevao kada je stigao poziv Crvene zvezde, kluba za koji tradicionalno navija čitava njegova porodica, poreklom iz okoline Sarajeva. Za Motike je srpstvo, patriotizam i zvezdaštvo sveto trojstvo, što se kroz poruke i razgovor s ocem Borišom i rođakom Dejanom veoma lako dalo zaključiti.

DELIJE U TRANSU! Pored Motike, Crvena zvezda dobilo još jedno POJAČANJE iz Nemačke!

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Zbog reputacije golgetera u podmlatku slavnog Bajerna omladinskog reprezentativca Srbije rođenog u Berlinu pratili su skauti iz Nemačke i Italije, ali je njegova želja da zaigra u otadžbini i voljenom klubu ipak bila presudna.

ODJAVIO NEMCE I ITALIJANE

- Ponosan sam na sina. Svi mi koji se prezivamo Motika smo velike patriote, Srbi i zvezdaši - kaže za Srpski telegraf glava kuće Boriša, koji je prethodnih dana zauzet adaptacijom stana za sinove.

 

 

Otac Boriša: Ponosan sam na sina

Rođak Dejan: Navijati za Crvenu zvezdu je porodična tradicija

Naime, član omladinske škole Crvene zvezde odnedavno je Nikola, mlađi od braće Motika (17), takođe pitomac Bajernove akademije fudbala, i igra na poziciji štopera. Za ultratalentovanog Nemanju, koji je na 28 utakmica za B tim minhenskog giganta dao 18 golova i namestio 11, srpski šampion je izdvojio 1.500.000 evra, što je jedan od najvećih transfera u istoriji kluba.

Omladinskoj školi Zvezde priključen i Nikola Motika (17), Nemanjin rođeni brat

 

 

DECA RATA

Rođak Dejan ne sumnja da će njegov prezimenjak opravdati velika očekivanja.

- Čuli smo se, čestitao sam i njemu i Nikoli. Rodom smo inače iz sela Krivajevići, sa Nišićke visoravni, iznad Sarajeva. Ratne okolnosti mnoge od nas su odvele na razne strane. Neki su otišli u Nemačku, kao što je to slučaj s roditeljima Nemanje i Nikole, a neki su po Srbiji, Beogradu i Novom Sadu. Nema nas mnogo u familiji, pa smo svi bliski, a kao što reče Boriša, patriote smo i okoreli zvezdaši. Navijati za Crvenu zvezdu je porodična tradicija kod nas Motika. Nemanju poznajem odmalena i oduvek je želeo da zaigra u Zvezdi - ističe Dejan Motika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading