BIZARNO: Fudbalski svet u čudu, pepeo pokojnika RASUT po navijačima! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači u Argentini važe za jedne od najvatrenijih i najprivrženijih svojim klubovima. Kada bodre svoj tim ponekad nemaju granicu, znaju da budu fanatični. I to od malih nogu pa do smrti.

BIZARNO: Fudbalski svet u čudu, pepeo pokojnika RASUT po navijačima! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Često se na južnoameričkom kontinentu dešava da strastveni navijači određenog kluba, požele da uz svoje ljubimce "ostanu" i nakon smrti. Takav slučaj dogodio se i u Aveljanedi, gde je navijač lokalnog Rasing Kluba poželeo da mu se nakon smrti pepeo prospe na stadionu.

Prijatelj pokojnika došao je na utakmicu Rasinga kako bi sa tribina rasuo pepeo i ispunio mu poslednju želju. Međutim, na stadionu je bilo mnogo navijača, jer je posle dva meseca pauze ponovo krenulo takmičenje u Argentini.


Kada je sa jedne od tribina stadiona krenuo da prosipa pepeo pokojnika, navijač nije razmišljao da će time pepeo završiti na glavama navijača na tribini ispod one na kojoj se on nalazio.

 

 

Ljudi su se žalili da su u jednom trenutku bili posuti pepelom, a jedna devojka je čak uhvatila i deo kartona na kojem je pisalo ime pokojnika i krematorijum u kojem je obavljen čitav proces.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading