SKANDALOZNO IMENOVANJE U FS REGIONA ISTOČNE SRBIJE: Hapšen zbog Mita, a kod Tončeva zavodi disciplinu!

Autor:

Sport

24.02.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lakrdiji kakvu su režirali pojedini fudbalski moćnici u Srbiji, vodeći regionalne saveze kao svoju prćiju, i Hičkog bi mogao da pozavidi.

SKANDALOZNO IMENOVANJE U FS REGIONA ISTOČNE SRBIJE: Hapšen zbog Mita, a kod Tončeva zavodi disciplinu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

Poslednji primer stiže nam iz Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, gde je zavođenje reda i vođenje računa o disciplini povereno čoveku koji je hapšen zbog primanja mita!

SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE

Reč je o Milošu Vasiljeviću, koji je kao predsednik skupštine opštine Blace avgusta 2018. uhapšen pod sumnjom da je, kako su tada pisali lokalni mediji, od predstavnika malih akcionara veterinarske stanice primio 3.000 evra za promenu upravljačke strukture.

On je u saradnji sa BIA uhapšen prilikom primopredaje novca, a prema navodima nadležnog tužilaštva, tražena suma bila je 15.000 evra i taj postupak je još u toku. Sve ovo dešava se u regionalnom savezu, na čijem je Novica Tončev čelu, čovek koji je i sam sredinom januara suspendovan iz srpskog fudbala na devet meseci jer je tokom utakmice između njegovog Radnika iz Surdulice i TSC (2:1) upao u svlačionicu sudija zajedno sa sinom Stanislavom, nezadovoljan odlukama na terenu. U njegovom FSRIS očigledno smatraju da će im za zavođenje reda biti podobnija osoba koja zna kako je biti pod udarom zakona nego donedavni disciplinski sudija Ivan Nikolić, kojeg su smenili početkom februara.

Republika

Foto: Republika

SVI PERU RUKE

Novica Tončev se od kadrovskih promena ogradio u kratkoj izjavi za Srpski telegraf.

- To su članovi Izvršnog odbora birali. Ja nisam učestvovao. Niko nije kriv dok se ne dokaže, ako bude osuđen pravosnažno, sigurno će da bude smenjen. Ja znam ljude koji su hapšeni u prethodnom periodu, pa su bili i ministri i predsednici opština - rekao nam je Tončev.

Svoje imenovanje i sudski postupak nije želeo da komentariše ni Vasiljević.

- Pustimo sud da radi svoj posao. Da vidimo kako će taj proces da se završi - rekao je novoizabrani disciplinski sudija za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading