LEGENDA UPOZORAVA: Prisetio se 1966. godine, ali i ističe da PARTIZAN još uvek nije ELIMINISAO Čehe!

Autor:

Sport

23.02.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre pet i po decenija bio je akter istorijskih mečeva Partizana i praške Sparte. Danas, uoči utakmice istih rivala, upozorava.

LEGENDA UPOZORAVA: Prisetio se 1966. godine, ali i ističe da PARTIZAN još uvek nije ELIMINISAO Čehe!

Foto: Starsport

Ivan Ćurković

Te, sada već davne 1966. godine, Ivan Ćurković je bio akter navedenih utakmica i velikog uspeha srpskog kluba. Prisećajući se mečeva sa Spartom, živa fudbalska legenda je izjavila:

- Sparta je bila jaka ekipa tada a i sada. Tokom zimske pauze išli su u Južnu Ameriku na pripreme. U martu te 1966. bili su puni snage i pobedili nas na svom terenu 4.1. Međutim, u revanšu su nas potcenili i to im se osvetilo. Nikada u fudbalu ne nikoga ne treba potcenivati - istakao je Ćurković i dodao:

- Nismo se posebno pripremali za meč, jednostavno nam je krenulo.  A oni su mislili da će nas sigurno proći. Hasanagić je bio sjajan, dao je tri gola i mi smo ubedljivo pobedili.

Pred novi duel dve ekipe, Ćurković je posavetovao izabranike Aleksandra Stanojevića:

- Moramo ozbiljno da igramo, imam maksimalno poverenje u fudbalere i stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem koji će dobro pripremiti utakmicu. Mi se još nismo kvalifikovali za narednu rundu, treba Čehe pobediti i u Beogradu - zaključio je Ivan Ćurković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading