VEĆ SADA BOLI GLAVA: Neka se GROBARI spreme! Posle Sparte sledi pakao!

Autor:

Sport

18.02.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partitana iz Praga su se vratili trijumfalno. Ekipa praške Sparte je savladana, ali...

VEĆ SADA BOLI GLAVA: Neka se GROBARI spreme! Posle Sparte sledi pakao!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Ekipa trenera Aleksandra Stanojevića može i mora biti zadovoljna ostvarenim u Pragu. Pred revanš u Beogradu, crno-beli imaju lepu prednost i priliku da se domognu osmine finala UEFA Lige konferencija.

Iako se "ražanj ne sprema dok je zec u šumi", među pristalicama crno-belih već danas se polemiše o mogućim protivnicima u narednoj rundi evropskog takmičenja.

U osmini finala trećeg po redu evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, aktuelni lider sroske Super lige imaće za protivnika jednu od osam ekipa koje su grupnu fazu Lige konferencija okončale na liderskoj poziciji i koje su preskočile prvu prolećnu eliminacionu fazu.

Samim tim, Parizan će, ukoliko eliminiše slavnu ekipu iz Praga, izaći na megdan austrijskom LASK-u, belgijskom Gentu, Romi, holandskim klubovima AZ Alkmar i Fejenord, Kopenhagenu, francuskom Renu i švajcarskom Bazelu.

Žreb za ovu fazu takmičenja održaće se u petak 25. februara. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading