STANOJEVIĆ OTVORIO KARTE: Grobari će biti iznenađeni, DERBI je u DRUGOM PLANU! (FOTO)

Autor:

Sport

23.02.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana u četvrtak 24. februara sa početkom od 18:45 časova očekuje revanš meč šesnaestine finala UEFA Lige konferencija.

STANOJEVIĆ OTVORIO KARTE: Grobari će biti iznenađeni, DERBI je u DRUGOM PLANU! (FOTO)

Foto: Starsport

Crno-beli su u prvom meču, odigranom pre sedam dana u Pragu, slavili rezultatom 1:0, a jedini pogodak na tom melu postigao je Kvinsi Menig u 78. minutu susreta.

Pred revanš susret, na stadionu Partizana u Humskoj održana je konferencija za medije na kojoj su govorili trener Aleksandar Stanojević i fudbaler aktuelnog lidera srpskog fudbalskog šampionata Nemanja Miletić.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

 

- Svaka utakmica je drugačija. Protivnik i teren određuje situaciju. Mi imamo plan, ali će se on menjati od aktera meča. Oni su brza ekipa koja zna da bude nezgodna - istakao je Stanojević.

Novinare je interesovalo i kako će Partizan pristupiti narednom susretu, s obzirom da je već u nedelju na programu 166. Večiti derbi:

- Znate moj stav o prioritetima, ali ja samo razmišljam o sledećoj utakmici. Nema kalkulacije, idemo ful i ne razmisljamo sad o derbiju. Nema odmora. Veoma smo fokusirani i samo razmišljam o sutrašnjem meču, ne o nedelji.

Govorio je Stanojević i o zdravstvenom biltenu, kao i trenutnoj formi igrača kojima raspolaže:

- Igrači su podigli nivo i ja ih pratim. Ne računamo na Fejsu sutra, a ostali su spremni. Nema nekih iznenađenja, poznajemo se.

O ekipi iz Praga, Stanojević je govorio sa puno hvalospeva:

- Imaju momke koji mogu da igraju u bilo kom klubu, reprezentativci su Česke. Igrači su im na ozbiljnoj ceni. Ovo su evropske utakmice, mi nismo favoriti. Mi imamo samopouzdanje, ali ne možemo da kažemo da smo favoriti. Oni nisu pokazali svoj maksimum u prvom meču, jer im mi nismo dali. Nadam se da će tako biti i sad. I sigurno će biti mnogo teže nego u Pragu.

Za kraj, trener Partizana je prokomentarisao i aktuelnu borbu srpskog fudbala za dva predstavnika u evropskoj fudbalskoj eliti od sezone 2023/24:

- Dobro je za  što smo doprineli srpskom fudbalu,ali se ne opterećujem. Igrači nekad osećaju pritisak navijača, jer se trude da budu još bolji.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Miletić

 

Nakon trenera, svoja očekivanja izneo je i fudbaler, Nemanja Miletić:

- Navijači su nas dodatni igrač. Oni nam stvarno pomažu. Verujem da će biti dobra atmosfera i da će navijači napuniti stadion. Oni imaju dobre igrače i verujem da će biti teško. Nema sta drugo da se kaže. Voleo bih da postignem gol, ali mi je jos bitnije da prodjemo dalje. Ne razmišljam o derbiju još.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading