I DALJE NEIZVESNO! Vodi se RAT oko reprezentativca!

Autor:

Sport

22.02.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne vidi se kraj

I DALJE NEIZVESNO! Vodi se RAT oko reprezentativca!

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

Reprezentativac Crne Gore i bivši reprezentativac Srbije, Uroš Đurđević, je trenutno u centru pažnje zbog pitanja nastupa za reprezentaciju u B Ligi Nacija.

Crna Gora, po rasporedu, treba da se susretne sa Jermenijom i Grčkom, te selektor Crne Gore, Miodrag Radulović, računa na Đurđevića za te dve utakmice. Ipak, sa druge strane, Đurđevićev klub, Sporting Hihon, koji nastupa u drugoj španskoj ligi, nije previše zainteresovan da ga pusti na reprezentativnu dužnost.

Ni sam fudbaler, takođe, nije zainteresovan da nastupa za reprezentaciju u ovom periodu.

Mislim da će biti šansa da ostanem ovde, jer želim da igram svaku utakmicu sa Sportingom - izjavio je Đurđević za španske medije.

Sporting Hihon se poziva na to da drugoligaški timovi u Španiji nisu u obavezi da puste svoje igrače na reprezentativnu dužnost, sa čim se ne slaže Fudbalski savez Crne Gore.

Mi smo već prošle godine imali situaciju sa Sportingom i ne želimo da se to ponovi. Ali, zaboravlja se sve što je bilo u prošlosti. Imamo dobre odnose sa Sportingom - izjavio je Miodrag Radulović.

Naime, prošle godine je reprezentacija Crne Gore pustila bivšeg igrača Partizana da odigra prvenstveni meč pred reprezentativnu utakmicu sa Norveškom, uz uslov da odigra 45 minuta. Sporting Hihon ga je, međutim, pustio da odigra celu utakmicu, prekršivši dogovor sa reprezentacijom Crne Gore.

Ishod ove situacije je i dalje neizvesan, ali u Fudbalskom savezu Crne Gore su i dalje optimistični da će uspeti da dovedu Đurđevića pre narednih susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading