OTVORIO DUŠU: Natho otrkio gde će igrati naredne sezone!

Autor:

Sport

22.02.2022

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bibras Natho je protiv Radničkog iz Kragujevca odigrao svoj jubilarni 100. meč u dresu Partizana.

OTVORIO DUŠU: Natho otrkio gde će igrati naredne sezone!

Foto: FK Partizan

Bibars Natho

Bibras Natho je bio presrećan nakon 100. meča za crno-bele.

- Posebno je doći u drugu zemlju i odigrati 100 utakmica za neki klub. Rekao sam da se nadam da ću odigrati bar još 100 i da ću završiti sa 200, uživam u ovome i nadam se još mnogim utakmicama - rekao je sjajni Izraelac.

On je najavio da ima velike planove sa Partizanom i da ne planira da napusti Humsku 1.

- Prva je što moramo promeniti broj jedan u broj dva, pa tako da bude 200 ispod mog imena, a druga stvar koju bih promenio je to da bih dodao još jednu zvezdicu! Za to nam trebaju još tri titule i mislim da možemo da ih osvojimo u naredne tri godine!

Saša Ilić je igrač sa najviše nastupa u dresu crno-belih. Natho nije igrao sa njim, ali zna o kakvoj legendi je reč.

- On je legenda. Jedno od najvećih imena u istoriji kluba. Nisam igrao s njim, ali sam igrao protiv njega, kao što sam rekao za mene je dovoljno i da odigram 200 utakmica. Imamo neke igrače koji su “rođeni” ovde, Zdjelar, Marković, Lola, oni takođe imaju dosta utakmica ovde.

Za kraj je iskoristio šansu da Grobare pozove na stadion.

- Potrebni su nam fanovi sada, kada je Evropa u pitanju, to je veliki bonus za nas i za klub. Mi možemo da uradimo neverovatne stvari u ovom takmičenju, ali za nas je najbitnija liga. Sada nam trebaju fanovi, jer svi klubovi žele da nas savladaju, ali s našim navijačima to neće biti moguće. Kao prethodna utakmica u nedelju, nama treba više, treba nam pun stadion. Zovemo navijače, sad ste nam potrebni jer samo zajedno možemo sve - zaključio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading