MI SMO ZAČETNICI TURBO FOLKA: Ivan Gavrilović progovorio o svom najvećem hitu, a onda se dotakao i PRELJUBE!

Autor:

Zabava

22.02.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović je progovorio o početku karijere.

MI SMO ZAČETNICI TURBO FOLKA: Ivan Gavrilović progovorio o svom najvećem hitu, a onda se dotakao i PRELJUBE!

Foto: Republika

Ivan Gavrilović je gostovao u jednom emisiji, a njegov hit "200 na sat" koji je snimio početkom devedesetih je i dalje jedan od najpevanijih pesama mlađih generacija.

Republika

Foto: instagram.com/milijana_official

Ivan Gavrilović, pevač

Ivan istiće da nije ni slutio da će ova pesma dostići ovoliki uspeh, a nakon 30 godina, pevač i dalje živi "punim gasom". On svako veče nastupa po kafanama, a sada je progovorio i o početku karijere.

Republika

Foto: prinstcreen

Ivan Gavrilović, pevač

 - U tom momentu kada smo radili tu pesmu, mi smo imali tu grupu "funky house band" i bili smo jako uspešni. Ali mi nije padalo na pamet da će to toliku pometnju da napravi. Međutim jedan čovek koji se zove Raca Milojević koji je nas vodio kao neki menadžer nam je u tom momentu rekao da želi da napravimo neki pravac muzički. Mi smo bili začetnici takozvanog turbo folka kako su ga kasnije nazvali. Drago mi je da klinci gotive devedesete i da te nove zvezde imaju neko poštovanje prema tome - rekao je pevač, piše Kurir.

Republika

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Ivan Gavrilović, pevač

Međutim, Ivan je učešćem u rijalitiju "Parovi" napravio pravu pometnju kada je javno prevario svoju suprugu sa kojom ima dva sina, sa mlađanom Milijanom Bogdanović.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Gavrilović i Milijana Bogdanović

- Šoubiznis uvek dođe na svoje. Uvek sam bio otvoren i nikad nisam gledao da nešto ne komentarišem ili budem licemer. Međutim kada se tako nešto desi i to moraš nekako da prevaziđeš. Prođe tako neko vreme i moraš da vidiš da si na nekom pogrešnom putu. Ljudi oko tebe koji su tebi bliski trebaju da imaju dosta razumevanja. Pouka iz svega ovoga je muzika,budi ono što jesi, budi sa porodicom i budi dobar - priča pevač i dodaje:

Republika

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Ivan Gavrilović, pevač

- Mi živimo danas u nekom licemerju. Svi su kao pošteni, ustvari se sve to dešava negde javno, a negde gde niko to ne može da vidi. Vidim da su žute štampe pune tih nekih preljuba i gluposti. Izgleda da je to neki difolt našeg vremena, dovodiš sebe u situaciju da si interesantan, a onda se baca akcenat na ono što nije muzika - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

23.02.2022 12:59

Dva debila . Dve bolesne duse .