ZLATI PRIČAM SA KIM SPAVAM I KAKAV JE U KREVETU: Ćerka Goce Božinovske ŠOKIRALA javnost priznanjem!

Autor:

Zabava

22.02.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nje tražim savete o seksu i ona me super posavetuje. Ne šokira se šta god da joj kažem u vezi s momcima i odnosima. Otvorena sam i ne krijem nijedan intimni detalj.

ZLATI PRIČAM SA KIM SPAVAM I KAKAV JE U KREVETU: Ćerka Goce Božinovske ŠOKIRALA javnost priznanjem!

Foto: facebook.com/printscreen/Jelena Vuckovic

Pevačica Jelena Vučković priznala je da sa Zlatom Petrović deli intimne detalje o seksualnim iskustvima, dok se od mame Goce Božinovske suzdržava jer joj ona stalno nešto popuje. Naime, Jelena je godinama na estradi, ali je do te mere povučena i stidljiva da se njena publika vrlo često pita da li se ona i dalje bavi pevanjem. Goca ju je nekoliko puta javno prozivala zbog toga i rekla joj da ne glumi ludilo, nego da se malo više angažuje oko karijere. Prilikom jednog TV gostovanja Jelena je otkrila da u privatnom životu nije toliko zatvorena, pa je ispričala kako se Gocinoj drugarici Zlati poverava, te ona, za razliku od Božinovske, zna s kim Jelena spava i koliko joj je koji momak obdaren i da li je se*s bio dobar.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/gocabozinovska

Goca Božinovska i Jelena Vučković

Ja sam ista moja mama, nikad ništa ne završim do kraja

Jelena je ispričala kako su Goca i ona snimile duet pre pet godina, ali ga je Božinovska obustavila jer joj je pesma bila previše moderna.

- Mama Goca me je malo stopirala u svemu. Kod Endžija Mavrića smo snimile duet pre pet godina. Ta pesma stoji negde ko zna gde. Mama nije htela da je izdamo, bila joj je previše moderna. Rekla mi je: "Gde ja ovo da pevam. Ovo nije za mene". Ja sam ista kao moja mama, imam tu crtu da nikada ništa ne završim do kraja - bila je iskrena Jelena.

- Moji drugari kažu da mi je mama kraljica, a meni Goca i Zlata više nisu smešne. Navikla sam na njih. One se druže od 15. godine. To je prijateljstvo koje se gradilo baš dugo. Zlata je deo naše porodice. To su ludačka prijateljstva. Goca i Zlata su kao jedno - rekla je Vučkovićeva, pa priznala da Gocinu drugaricu doživljava kao svoju i poverava joj najveću intimu:

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Goca Božinovska i Zlata Petrović

Od majke krila i da se udala

Koliko s majkom ne deli tajne, govori i činjenica da je svojevremeno od nje sakrila i da se udala. Naime, Jelena se 2016. tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića, od kog se razvela nakon samo dve i po godine braka.

- Mama i tata ne znaju da sam se udala. To je moja stvar, a ne njihova. Iznenadiće se kad pročitaju, posebno tata, koji baš i nije bio zadovoljan mojim izborom. Mama me je upoznala s Aleksandrom, ali, eto, ni njoj nisam rekla. Šlogiraće se kad sazna - govorila je tada za medije Vučkovićeva.

- Ja više volim sa Zlatom da pričam, Zlata je meni sličnija. Mama je ipak mama. Sa Zlatom delim tajne. Mama me kritikuje. Zlata mi je druga mama. Ona zna za sve moje momke, za ljubavne muke i probleme. Pričam joj kakvi su u seksu, kakva je kom momku tehnika. Tražim savete o seksu. Mama mi mnogo popuje i pametuje, a Zlata, ona me super posavetuje i ne šokira se šta god da joj kažem vezano za momke i seks. Otvorena sam i ne krijem nijedan intimni detalj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading