NOVI POTRES: Posle Srbije, Đurđević IZDAO i Crnu Goru!

Autor:

Sport

22.02.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Đurđević ponovo u centru pažnje!

NOVI POTRES: Posle Srbije, Đurđević IZDAO i Crnu Goru!

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

Centarfor Sporting Hihona Uroš Đurđević "ohladio" se od dresa reprezentacije Crne Gore. Pre godinu dana, nekadašnji napadač Partizana podigao je veliku prašinu odlukom da dres "Orlova" zameni "Sokolovima", a sada bi radije da propusti naredni prozor u kome će Crna Gora odmeriti snage sa Jermenijom i Grčkom.

Mislim da će biti šansa da ostanem ovde, jer želim da igram svaku utakmicu sa Sportingom - naveo je Đurđević za španske medije.

Drugoligaški timovi nemaju obavezu da dozvole igračima da se odazovu pozivu nacionalnog tima, ali selektor "Đetića" Miodrag Radulović veruje u preokret.

Moja namera je da ga pozovem. Ako ste pozvani, klub je dužan da pusti igrača. Pravilo važi za sve. Đuka je jedan od naših prvih napadača, jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji - poručio je strateg Crnogoraca.

Podsećanja radi, Đurđević je prošle sezone postigao čak 22 gola u Segundi, a Crna Gora nije uspela da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading