FUDBALSKE MALVERZACIJE: Ispovest zbog koje se DIŽE KOSA NA GLAVI! Zašto nadležni ĆUTE?

Autor:

Sport

19.02.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malverzacije u sportu, na žalost nisu tako retke, međutim, ono što je doživela mlada fudbalerka, reprezentativka Srbije, prevazilazi sve granice dobrog ukusa.

FUDBALSKE MALVERZACIJE: Ispovest zbog koje se DIŽE KOSA NA GLAVI! Zašto nadležni ĆUTE?

Foto: pixabay.com

Nekadašnja fudbalerka ekipe ŽFK Lavice Dubočica iz Leskovca, Jovana Marjanović, tokom zimskog prelaznog roka preselila se u Kragujevac i postala članica ekipe Radnički 1923. Međutim, kako prenosi portal „SportDC.net“, transfer nije protekao uobičajeno,  a o svemu doživljenom, mlada fudbalerka je otvoreno govorila za navedeni portal.

Izjavu Jovane Marjanović prenosimo u celosti:

- Prevare i malverzacije nemaju šta da traže u ovako lepom sportu. Javno kažem da je predsednik mog bivšeg kluba Lavica Dubočića iz Leskovca pokušao da me spreči da pređem u novi željeni klub Radnički Kragujevac tako što je moje papire bez moje volje i znanja, poslao u Radnički iz Niša, za koji zapravo nikada nisam ni planirala da igram. Pored toga što je to psihičko zlostavljanje samog sportiste, to je jedan ogroman neljudski čin. Napomenuću da je do malverzacije došlo i pre par godina sa Jovanom Ilić, koja je radi takvog čina propustila godinu dana fudbala i nije mogla da igra za klub u kojem je želela, a sve je razlog zbog te iste osobe koja je falsifikovala dokumente. Zbog takvih, ženski fudbal ne može ići napred i ovo nije dobro za razvoj ženskog fudbala i ovakve stvari su nedopustive, ali srećom da postoje ljudi koji rade svoj posao onako kako treba. Moji papiri su sada ispravni i mojom voljom u Radničkom iz Kragujevca. Zahvaljujem se ljudima iz uprave koji su zaslužni da ova situacija prođe u najboljem redu. Mom bivšem klubu od srca želim svu sreću i veliko hvala Goranu Mickoviću, a predsedniku što manje ovakvih ispada. Nadam se da se ovakve stvari više neće ponavljati - istakla je Jovana Marjanović, nova igračica Radničkog Kragujevca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading