KRUNA KARIJERE: Nema ni dvadeset godina, a već pokorava EVROPU!

Autor:

Sport

14.02.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od mlađih dana pokazivala je da će biti veliki fudbalski talenat. Nosila je dres Crvene zvezde, a ove zime, zahvaljujući sopstvenom radu izborila se za ugovor na Pirinejskom poluostrvu.

KRUNA KARIJERE: Nema ni dvadeset godina, a već pokorava EVROPU!

Foto: Starsport

Ana Barjaktarović još uvek nije proslavila 20. rođendan,a već iza sebe ima bogatu fudbalsku karijeru. U Srbiji je nastupala za zemunsku Slogu i Crvenu zvezdu iz koje se prethodnog leta obrela u Poljsku gde je natupala za ekipu Bidgošč. Odličnim partijama u šampionatu zemlje centralne Evrope, skrenula je pažnju na sebe, pa je već ove zime stigao poziv koji se ne odbija.

Naime, Ana Barjaktarović se seli u Španiju i u narednom periodu će nastupati u ekipi Real Ovijeda.

Real Ovijedo trenutno se takmiče u drugom rangu španskog fudbala, a u poslednja dva prvenstvena meča igračice ovog kluba ostvarile su isto toliko trijumfa pobedivši ekipe Pradehona (3:2) i Espanjola (2:1). Priliku za debitantski nastup u novom klub Ana Barjaktarović će imati 27. februara kada će biti domaćin ekipi Sportinga iz Hihona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading