NOVI ŠOK NA MARAKANI: Objavljen kraj karijere! Kako će ovo uticati na crveno-bele?

Autor:

Sport

09.02.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženski fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se na pripremema u Trebinju pred start prolećnih borbi za bodove.

NOVI ŠOK NA MARAKANI: Objavljen kraj karijere! Kako će ovo uticati na crveno-bele?

Foto: Republika

I dok crveno-bele bruse formu u Trebinju za prolećni deo sezone, jedna vest sigurno će uzdrmati redove srpskog vicešampiona.

Jedna od najiskusnijih fudbalerki kluba da "Marakane", Aleksandra Savanović završila je igračku karijeru, objavila je predsednica kluba Sandra Sremčević u razgovoru za "Sportski žurnal".

Dvadesetsedmogodišnja fudbalerka koja je profesionalnu karijeru započela u redovima subotičkog Spartaka, nakon višegodišnjeg igranja u crveno-belom dresu, završila je sa aktivnim igranjem. Popularna Saška bila je i članica najbolje ženske fudbalske reprezentacije Srbije za koju je odigrala 12 mečeva i bila strelac jednog pogotka.

Nakon ove iznenadne odluke, svakako će ekipi sa stadiona "Rajko Mitić" biti daleko teže u ostvarenju zacrtanih ciljeva. Crveno-bele nakon prvog dela takmičenja zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 27 osvojenih bodova, šest manje od neprikosnovenog lidera i višegodišnjeg državnog šampiona Spartaka iz Subotice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading