DEČKO SE IZBORIO MUŠKI SAM: Stanojević ima samo reči hvale za nastupe Vlahovića u CRNO-BELOM Juveu!

Autor:

Sport

11.02.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastupi Dušana Vlahovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

DEČKO SE IZBORIO MUŠKI SAM: Stanojević ima samo reči hvale za nastupe Vlahovića u CRNO-BELOM Juveu!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je bio strelac i u drugom meču u dresu Juventusa i još jednom pokazao zašto je trenutno jedan od najboljih napadača na svetu. 

Aleksandar Stanojević, trener beogradskih crno-belih, ima veliko poštovanje prema uspehu i zalaganju napadača reprezentacije Srbije. 

Za Juve sam uvek navijao, to je crno-beli Juve. Svi mi navijamo za Juve. Šta reći za Vlahovića, svaka mu čast da ga ne svojatamo mi nešto, dečko se izborio muški sam, radio je naporno, svi znamo kakav je radnik, juče je pokazao i kakav je majstor zbog gola koji je postigao. Ponosni smo što mu se to dešava, to je odlično i za sve nas u srpskom fudbalu - kazao je Stanojević.

Novu šansu da zablista Vlahović će imati u derbiju protiv Atalante, u meču koji predstavlja direktan okršaj za poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Meč je na programu u nedelju u Bergamu sa početkom u 20:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading