POGLEDAO JE U TELEFON I SAZNAO STRAŠNE VESTI! Smrt koja je ŠOKIRALA sve!

Autor:

Sport

05.02.2022

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je često lep, a nekada i tužan... Stiže nam još jedna jeziva priča koja tera suze na oči.

POGLEDAO JE U TELEFON I SAZNAO STRAŠNE VESTI! Smrt koja je ŠOKIRALA sve!

Foto: Starsport

Nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin, ostaće upamćen kao veliki trener, a o bivšem treneru "Orlova" govorio je i Bojan Đorđić, prisetivši se jedne tužne uspomene:

Tokom povratka u Beograd dok je igrao za Crvenu zvezdu, Đorđića je sačekala tragična vest, koju pamti i dan danas:

 

 

- Bila je to moja prva utakmica. Izgubili smo, bio sam s*eban, sveje bilo negativno. Kada smo ušli u autobus na putu nazad za Beograd, pogledao sam u telefon i video sam da imam mnogo propuštenih poziva od Danija. ‘Šta se desilo?, pomislio sam. ‘Nikad me inače ne bi ovoliko puta zvao’, motalo mi se po glavi – rekao je Đorđić u intervjuu za “Atletik”.

Foto: youtube.com/Lukas Gummesson

Bojan Đorđić

Bivši Bojanov saigrač u dresu Junajteda Dani Veber saopštio mu je kako je u saobraćajnoj nesreći preminuo Džimi Dejvis, njihov mladi saigrač iz Mančester junajteda:

- Je**i pakao. Sećam se samo da sam rekao treneru (Slavoljub Muslin prim. aut)  da mora da kaže vozaču da zaustavi autobus zbog mene- prisetio se Đorđić tokom gostovanju protiv Napretka u Kruševcu 2003. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading