AGONIJA: Teatar snova u suzama, Mančester ne može da pobedi ni drugoligaša!

Autor:

Sport

05.02.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa više nije kao što je nekada bilo. Za slavni klub sa "Old Traforda" trofeji su postali misaona imenica.

AGONIJA: Teatar snova u suzama, Mančester ne može da pobedi ni drugoligaša!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Od samog početka ništa nije polazilo za nogom fudbalerima "Crvenih đavola". I pored prednosti koju je doneo Džejdon Sanča, sve je ukazivalo na to da će se na "Teatru snova" odigrati nova tragedija kada je slvni klub u pitanju. 

 

 

Legendarni Kristijano Ronaldo mogao je sa "bele tačke" da prekine mučenje "Đavola", ali je samo zabeležio svoj 29 neprecizni udarac sa jedanaest metara. Usledila je kazna. Mora se reći da je izjednačujućem pogotku kumovao sudija Entoni Tejlor koji je prevideo očigledno igranje rukom Vatmora, a kada je već do toga došlo, Met Kruks je poklon iskoristio i zatresao mrežu.

 

 

Krenuo je Junajted na sve ili ništa, poklone nije znao da iskoristi. Častio je Džo Lamli loptom Bruna Fernandeša, gol je bio prazan, a Portugalac je sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu. Nije se ni Elanga proslavio u završnici, mreže su mirovale u produžecima, a onda je nastupila Junajtedova pogibija.

 

 

Sa "kreča" redom su svi pogađali. Ušlo se u osmu seriju. Gostujući fudbaler je bio precizan, a Elanga ne uspeva da zatrese mrežu Midlzbra i oko 9.000 gostujućih navijača moglo je da proslavi plasman u osminu finala engleskog FA kupa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading