POBESNEO ZBOG IZMENE: Ronaldo grmeo na trenera! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se već spekuliše o nezadovoljstu Kristijana Ronalda u ekipi Mančester junajteda, a tokom susreta sa ekipom Brendforda, nezadovoljstvo Portugalca je doseglo vrhunac.

POBESNEO ZBOG IZMENE: Ronaldo grmeo na trenera! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Naime, u 71. minutu susreta nemački stručnjak na klupi "Crvenih đavola" Ralf Ragnik, izveo je sa terena Kristijana Ronalda što je izazvalo bes portugalske fudbalske zvezde.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Jedan od najboljih fudbalera sveta nije igrao od 3. januara zbog problema sa kukom, ali ipored toga nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je trener izveo iz igre.

- Zašto mene? Zašto mene... Zašto si me izveo? - grmeo je Ronaldo na Rangnika.

 

 

Nemački stručnjak je nakon susreta na konferenciji za medije obrazložio svoj postupak:

- Jedina reakcija koju sam primetio je da me pitao "zašto mene?", a ja sam mu rekao da sam morao da donesem odluku u interesu tima. Nisam očekivao da me zagrli nakon što sam ga izveo. To je normalno, napadač želi da postigne gol, ali vratio se posle problema sa povredom i najvažnije je da zapamti da nas čeka nova utakmica. Nemam problema sa Ronaldom. Vratio se posle povrede i nije trenirao nedelju i po. Zašto ne bih koristio igrače sa klupe? - rekao je Rangnik.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading