DILEME VIŠE NEMA: Legenda napušta fudbalskog velikana!

Autor:

Sport

19.01.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će narednog leta najbolji fudbaler Mančester junajteda napustiti "Teatar snova".

DILEME VIŠE NEMA: Legenda napušta fudbalskog velikana!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo, izvesno je napustiće redove "Crvenih đavola" ukoliko engleski velikan ne obezbedi plasman u UEFA Ligu šampiona naredne sezone.

Kako prenosi "SanSport" tokom nedelje došlo je do razgovora između predstavnika portugalskog fudbalera i Ričarda Arnolda koji će sledećeg meseca postati izvršni direktor kluba. Zastupnici najboljeg fudbalera Junajteda izrazili su zabrinutost novom direktoru zbog trenutnog položaja kluba na tabeli Premijer lige, a Ronaldo koji narednog meseca puni 37. godina, svakako želi da do kraja karijere, a planira da igra još barem tri, ostane pobednik i igra na najvišem nivou.

Prethodne nedelje, Ronaldo je sugerisao da neki od mlađih igrača u klubu nisu bili spremni da slušaju savete iskusnijih profesionalaca poput njega i šokiran je nezalaganjem na koje je navikao tokom svog prvog boravka na "Old Trafordu", kao i tokom godina provedenih u Real Madridu i Juventusu. Sve navedeno, kako ističe, dovelo je do velikog nezadovoljstva što je uticalo i na pružene partije na terenu.

Treba napomenuti da je ekipa Mančester junajteda na psolednjih sedam odigranih mečeva ostvarila samo tri trijumfa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading