TRANSFER BOMBA: Srpski reprezentativac uzdrmao Ostrvo!

Autor:

Sport

08.01.2022

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niti jedan prelazni rok prethodnih godina ne može da prođe bez priče o transferu nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića u neki od evropskih fudbalskih velikana.

TRANSFER BOMBA: Srpski reprezentativac uzdrmao Ostrvo!

Foto: Tanjug/AP

Iako se početkom ove godine činilo da će Sergej Milinković Savić barem do leta ostati stanovnik Rima, kako prenosi "Kalčomerkato", srpski fubaler bi uskoro mogao da se otisne put Premijer lige i da ponese dres Mančester junajteda.

Od ranije je poznato da su za Sergejeve usluge zainteresovani u Juventusu, ali obeštećenje od 70 miliona evra koliko Lacio potražuje velika su prepreka za rukovodstvo ekipe iz Torina, što očigledno nije problem "Crvenim đavolima".

 

 

Kako se navodi, rukovodstvo engleskog velikana već je stupilo u kontakt sa menadžerom fudbalera Matejom Kežmanom koji već ima postignut dogovor sa rukovodstvom "Lacijala" u  vezi transfera igrača na Ostrvo.

Ekipa Mančester junajteda traži zamenu za Pola Pogbu koji je i definitivno odlučio da napusti "Old Traford", a aktuelni trener Mančester junajteda Ralf Ragnik upravo u srpskom fudbaleru vidi idealno rešenje koje bi moglo da zameni dvadesetosmogodišnjeg Francuza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading