SMS NEMA LEPO MIŠLJENJE O SRPSKOM SELEKTORU: On kao čovek mi je totalno nebitan!

Autor:

Sport

05.01.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković Savić, vezni fudbaler Lacija, govorio je o atmosferi u reprezentaciji, kao i o ambicijama na Svetskom prvenstvu!

SMS NEMA LEPO MIŠLJENJE O SRPSKOM SELEKTORU: On kao čovek mi je totalno nebitan!

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić

Za vreme Slavoljuba Muslina nismo imali prilike da gledamo Sergeja u reprezentativnom dresu. SMS ne želi previše da se osvrće na taj period, već poručuje da mu je fokus na budućnosti. 

- Tad sam imao najbolju sezonu u klubu, a nije me bilo u reprezentaciji. Ako ćeš iskreno, ne bih se vraćao na tu temu i da se sada o tome piše. To mi je sada totalno nebitno. I on kao čovek mi je totalno nebitan. Znam šta je bilo i znam da sam 100 odsto u pravu. Ne bih želeo da se vraćamo na tu temu, pa da sada to svi prepišu, pa da se vodi neka polemika, komentariše... To je bilo pre mnogo godina i više nije bitno. Gledajmo unapred - rekao je Sergej

Stvari su se promenile dolaskom Piksija na čelo tima, i po rečima Milinković Savića ponovo se oseća duh reprezentacije.

- Došao je novi šef i namestio stvari onakvima kakve je trebalo da budu i godinama unazad. Posle se to sve pokazalo na terenu. Zna se koliko je veliki fudbaler bio, a takav je i sada u trenerskom poslu. Kada je preuzeo reprezentaciju u martu, namestio nas je baš kako treba. Od prvog dana smo znali šta želimo. Prvog dana je rekao koji nam je konačani cilj, pa tek onda: ’Dobar dan i dobro došli u Pazovu’. Na kraju je sve ispalo kako treba i uspeli smo da uradimo to što smo zacrtali u martu. Nije mala stvar - izjavio je Sergej Milinković Savić za MOZZART Sport.

Govoreći o ciljevima za narednu sezonu u prvi plan stavlja prolazak grupe sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu!

- Da sa Laciom završim u prva četiri u ligi i da sa reprezentacijom u Kataru završim godinu na lep način - završio je SMS

Osim u reprezentaciji Sergej ove sezone beleži odlične partije, i susret 20. kola sa Empolijem dočekuje sa saldom od pet golova i šest asistencija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
setac

05.01.2022 09:19

Muslin je odveo reprezentaciju na SP a onda su preuzeli "stručnjaci". Na tom SP si se baš pokazao, odigeao kao baba, a sad pokazuješ nevaspitanje.

Odgovori 12 1