NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA SLIKU BEZ FOTOŠOPA: Pevačica poslala MOĆNU poruku na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska barbika je poslala jaku i bitnu poruku preko svojih društvenih mreža, a da bi dokazala svoju poentu objavila je sliku sa i bez fotošopa.

NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA SLIKU BEZ FOTOŠOPA: Pevačica poslala MOĆNU poruku na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših pevačica na estradi, a ona je sada putem svog Instagram naloga poslala snažnu poruku svim damama.

Naime, Nataša je objavila snimak na kom se menjaju dve slike, jedna pre fotošopa, i druga posle, a ispod nje je napisala:

Republika

Foto: Printscreen/instagram.com

Nataša Bekvalac bez fotošopa

- Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade sve češće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na racun 'savršenog' izgleda. Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa. Ne zaboravite savršenu rasvetu, koja doprinosi veoma. Najvažnija je - navela je Nataša.

Republika

Foto: Printscreen/instagram.com

Nataša Bekvalac sa fotošopom

- Ono što fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, 'ono nešto', unutrašnju lepotu, dobrotu... ostalo, moguće je! Devojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komlekse i nesigurnosti, pogotovo ne u tim nežnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nežne prema sebi, natočite večeras čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne! E, za to ne postoji aplikacija! Voli vas vaša Bekvalčeva - zaključila je pevačica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading