DA VOLIM CRNO-BELE: Partizanovo dete nikada neće obući crveni dres!

Autor:

Sport

05.02.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponikao je u fudbalskoj školi Partizana, ali je prerao otišao iz tabora crno-belih. Fudbalski put gaje vodio preko Belgije i Španije, da bi se 2021. godine vratio u srpski fudbal, ali ovoga puta u belo-crni tabor Čukaričkog.

DA VOLIM CRNO-BELE: Partizanovo dete nikada neće obući crveni dres!

Foto: Starsport

Pokazalo se da je to pravi potez Đorđa Jovanovića. Na 32 odigrana susreta postigao je 20 golova i usledio je poziv izraelskog velikana, ekipe Makabija iz Tel Aviva. 

Predstavljanje u novom klubu Jovanović je iskoristio kako bi pecnuo velikog rivala, ekipu Hapoela, a povod je bila boja opreme koju nosi drugi klub iz Tel Aviva:

- Znam koliko je dobra publika Makabija. Jedva čekam da ih upoznam. Odrastao sam kao navijač Partizana i ne mogu da zamislim sebe u crvenoj opremi. Sa te strane mi dobro ide.

 

 

Mladi fudbaler se dotakao i saradnje sa trenerom Makabija, nekadašnjim srpskim selektorom Mladenom Krstajićem:

- Veoma sam srećan što će me trenirati Mladen Krstajić. On je počeo karijeru u Partizanu, posle toga je igrao u Nemačkoj, on je dobar čovek i dobar trener i ceo njegov tim je veoma dobar.

Za kraj, Jovanović nije mogao, a da ne pomene, još dvojicu srpskih trenera, nekadašnjih vedeta Partizana, koji su u bliskoj prošlosti predvodili slavni izraelski klub:

- Znam da su ovde radili srpski trener Slaviša Jokanović i Vladimir Ivić. Oni su osvajali trofeje i igrali u Evropi sa Makabijem, mogli bismo to da ponovimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading