BOLNO PRIZNANJE: Kako sa Zvezdinim i Partizanovim MILIONIMA?

Autor:

Sport

03.02.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević analizirao je zimski prelazni rok, ali i šanse "Brđana" u prolećnoj sezoni.

BOLNO PRIZNANJE: Kako sa Zvezdinim i Partizanovim MILIONIMA?

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Čuka je prodala napadača Đorđa Jovanovića Makabiju za nepuna dva miliona evra, dok će vezista Srđan Mijailović ostati na Banovom brdu, uprkos interesovanju Partizana.

Ipak, Matijašević je imao zanimljiv osvrt na izglede Čukaričkog da se umeša u borbu za titulu prvaka Srbije sa Večitim rivalima.

- Ne sviđaju mi se komentari oko kluba da Čukarički samo prodaje... Nemamo velike sponzore. Klub živi od te prodaje. Niko nije lud da uloži 3.000.000 ili 5.000.000 kad ne može da bude prvi, jer ima tu kvalitetnijih timova sa većim budžetima. Mi ne srljamo, već idemo korak po korak. Nije lako napraviti godišnje 3.000.000, 4.000.000 samo za budžet. Nadam se da ćemo uskoro dobiti tu famoznu dozvolu za stadion da nešto uradimo. Konačno samo dogovorili nešto sa Sportskim društvom oko prostorija. Sve bi bilo drugačije da imamo stadion bolji, ali su nas kočile te tehničke stvari - naveo je Matijašević za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Čukarički "merka" Evropu

Šef sportskog sektora Čukaričkog je otkrio da je klub u potrazi za novim centarforom, ali se čeka zeleno svetlo trenera Saše Ilića.

Zvezda je favorit u tom prvom prolećnom kolu, ali ne idemo sa belom zastavom. Zaslužujemo Evropu po svemu prikazanom, međutim ostali smo bez Jovanovića. Mnogo nam je značio. Jovanović je potpisao ugovor sa Makabijem i sada je moguće da dovedemo špica. Ali nećemo ništa raditi na silu, čekamo i Saleta (Saša Ilić prim. aut.) da se izjasni. Do Zvezde moramo da imamo kompletan tim, jer ističe prelazni rok - rekao je Matijašević, koji je zaključio:

Nadam se da Mijailović definitivno ostaje. On je dečko bez premca. Ako dođe neka ponuda koja će njega zadovoljiti naravno da ćemo mu izaći u susret, ali bih voleo da ostane do leta.

Podsetimo da "Brđani" zimuju na trećem mestu prvenstvene tabele sa 38 bodova, osam više u odnosu na Vojvodinu i kruševački Napredak.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading