VOLE GA KAO NAJROĐENIJEG, A ON IM OVAKO VRAĆA: Fudbalera Partizana još jedna sitnica deli od odlaska u inostranstvo!

Autor:

Sport

05.02.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spada u red onih koje navijači Partizana izuzetno cene. Svojom borbenošću ističe se uvek na terenu, a sada u funišu zimskih priprema, iznosi svoje viđenje ostvarenog, ali i lične planove za budućnost.

VOLE GA KAO NAJROĐENIJEG, A ON IM OVAKO VRAĆA: Fudbalera Partizana još jedna sitnica deli od odlaska u inostranstvo!

Foto: Starsport

U razgovoru za "Mozzart sport", vezni fudbaler Partizana, Saša Zdjelar, prvo se osvrnuo na ostvareno tokom pripremnog perioda:

- Iza nas su veoma naporne pripreme. Dosta smo radili na fizičkoj pripremi, trčanjima i snazi. Ekipa izgleda dobro, jedino rezultatski ne mogu da budem zadovoljan jer smo u prethodne dve provere poraženi, a protiv Dinama iz Moskve smo trebali da pobedimo. To su prijateljske utakmice, služe da se neke stvari vide, poprave i ekipa ide u pravom smeru.

O novajlijama, Ljubomiru Fejsi i Marku Jevtoviću, Zdjelar ima samo reči hvale:

- Odlaskom Šćekića izgubili smo sjajnog momka i veoma dobrog igrača. Nije lako zameniti ga jer je specifična ličnost, međutim došli su Fejsa i Jevtović. Jevtovića poznajem iz prvog mandata, dok sam Fejsu gledao u Olimpijakosu i reprezentaciji, svakako da su nas pojačali, ipak u međuvremenu se povredio Pantić. Nadam se da će pauza biti manja od procenjene jer njegovim izostankom u ofanzivnom smeru izgubili smo mnogo. U svakom slučaju, neko drugi će zauzeti njegovo mesto i verujem pokazati da vredi - istakao je Zdjelar

Ekipu Partizana očekuje meč prve nokaut faze Lige konferencija:

- Sparta je kvalitetna ekipa, isto kao i mi. Ne želim nikoga ni da potcenim ni da veličam, ali i mi i oni smo ostvarili ozbiljne stvari. Sve lige i sve ekipe rastu, ali u Srbiji gledamo da ukoliko ti nije zapala ekipa iz top pet liga da svakoga možeš da prođeš. Ipak, to sa neke druge strane nije realno, jer i drugi klubovi ulažu ogroman novac, videli smo to protiv Bašakšehira i Dinama, a tako je i sa Spartom. Na dvomeč sa Česima gledam kao još jednu priliku, duel koji može da nam donese mnogo. Svoj cilj u Evropi smo ostvarili, ali možemo i želimo da napravimo korak napred i stignemo što je dalje moguće.

Na kraju se Zdjelar i osvrnuo na svoj period proveden u Humskoj, kao i na aktuelnu borbu za šampionsku titulu:

- Došao sam u Humsku kada je Zvezda počela da niže titule, ali to želim da zaboravim. Ova godina je izvanredna za nas, sa svim rezultatima koje smo napravili, prošli u Evropi, dobili mnogo mladih igrača. Naravno da sam oduševljen učinkom jer je iza nas najboljih šest meseci u istoriji kluba. Titula je prioritet u nastavku sezone i svi smo toga svesni. Upravo to je ono što mi nedostaje i razlog zbog kojeg sam ostao. Imao sam ponude, ali nisam želeo da diskutujem o tome. Želeo sam da ostanem do kraja, jer mi je klub dao mnogo, a i ja njemu te je šampionska kruna nešto što nedostaje da se zaokruži cela priča - zaključio je vezni fudbaler aktuelnog lidera superligaškog karavana.

Fudbalere Partizana danas očekuje poslednja pripremna utakmica. Ekipa trenera Aleksandra Stanojevića odmeriće snage sa gruzijskim Dinamom iz Batumija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading