PREOKRET U NIONU: Zvezda i Partizan mogu da odahnu!

Autor:

Sport

04.02.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smernice koja je UEFA dala svim evropskim klubovima ipak su pogrešno protumačene!

PREOKRET U NIONU: Zvezda i Partizan mogu da odahnu!

Foto: Starsport

U toku jučerašnjeg dana pojavila se informacija da će UEFA zahtevati da svi fudbaleri u njenim takmičenjima budu imunizovani, ali to ipak neće biti slučaj. 

Kao što se iz samog dokumenta može videti novina u odnosu na ranije COVID-19 protokole je da se uvodi reciprocitet kada je PCR testiranje u pitanju. To znači da ako jedan tim ide u zemlju gde je obavezan PCR test, onda u revanšu tim koji gostuje treba kompletno da se testira PCR testom, bez obzira da li je u toj zemlji obavezno PCR testiranje. To je urađeno da bi se obezbedio jednak tretman za oba tima.

Foto: Tanjug/AP

Sedište UEFA u Nionu

U toku dana pojavila se informacija da će se zbog novog pravila nevakcinisani igrači Partizana imunizovati odmah po povratku sa priprema, ali nakon što je utvrđeno da su pravila pogrešno protumačena, ostaje da se vidi da li će svih 11 igrača ostati pri tom činu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading