ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI? Pristalice dva kluba se ne podnose, a ljubimac SEVERA seda baš na njihovu klupu!

Autor:

Sport

04.02.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler, kapiten i trener Crvene zvezde nalazi se pred novim izazovom u karijeri.

ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI? Pristalice dva kluba se ne podnose, a ljubimac SEVERA seda baš na njihovu klupu!

Foto: FK Crvena zvezda

Navijači Crvene Zvezde

U sezoni 2014/15. sezoni koja se možda smatra i najtežom u istoriju kluba sa stadiona "Rajko Mitić", Nenad Lalatović se nije libio da preuzme ekipu koja je bila na ivici egzistencije.

Nakon samo jedne sezone napustio je crveno-beli deo Topčiderskog brda, a kako se saznaje nakon angažmana u saudijskom Al-Batinu, vraća se u srpski fudbal i pokušaće sa ekipom kragujevačkog Radničkog 1923 da izbori opstanak u društvu najboljih.

Dogovor između Lalatovića i kragujevačkog kluba još uvek nije dogovoren, ali se o tome sve češće priča, a razgovori su intenzivirani pre dva dana kada su se "Đavoli" vratili sa zimskih priprema.

Zvanično, Zoran Milinković je i dalje šef struke, ali nije tajna da Grad, kao glavni finansijser kluba, posle smene uprave na čelu sa generalnim direktorom Nikolom Frževićem razmišlja i o drugim promenama, pošto je Radnički posle prvog dela sezone u Superlige na poslednjem mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova iz 21 utakmice.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Nenad Lalatović je pored Crvene zvezde, sedeo na klupi Srema iz Sremske Mitrovice, novosadskog Proletera, Voždovca, Napretka iz Kruševca, čačanskog Borca, Vojvodine, Čukaričkog i niškog Radničkog, kao i već pomenutog Al-Batina iz Saudijske Arabije. Tokom 2017. godine bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading