DO SADA NEZABELEŽENA PRIČA: O ovome srpski fudbal nije mogao ni da sanja!

Autor:

Sport

02.02.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezabeležena priča u srpskom fudbalu...

DO SADA NEZABELEŽENA PRIČA: O ovome srpski fudbal nije mogao ni da sanja!

Foto: pixabay.com

Kako je Fudbalski klub Novi Pazar zvanično objavio, dobio je spoznora kojim može da se hvali na sva usta. U pitanju je firma iz Švajcarske koja se bavi kriptovalutama. Tako će klub dobiti novac kojim će moći da se takmiči sa ekipama iz gornjeg dela tabele Superlige.

Takođe, stadion Novog Pazara od sada će se zvati "CaizCoin Arena".

Saopštenje Novog Pazara prenosimo u celosti:

- S ponosom predstavljamo najveći sponzorski ugovor u istoriji našeg kluba koji je plod rada ljudi iz uprave kluba FK Novi Pazar.

FK Novi Pazar i kompanija CaizCoin iz Švajcarske koja se bavi trgovinom istoimene kripto valute zasnovane na principima islamskog bankarstva, a koja je već sponzor najvećih Evropskih klubova iz španske La Lige, nemačke Bundeslige i Turske Super Lig, potpisali su sponzorski ugovor kojim su postali najveći pojedinačni sponzori kluba. Prvi put u svetu jedan fudbalski stadion će poneti ime neke kripto valute.

Ugovor će automatski biti produžen i znatno uvećan za narednu sezonu 2022/2023 uz jedini uslov da FK Novi Pazar ostane član Super Lige.

Sa ovim ugovorom klub je postigao značajnu finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmiči sa klubovima iz gornjeg dela tabele, a kompanija Caiz Coin dobila pouzdanog partnera za razvoj svojih projekata.

Očekuje se i zvanična promocija ugovora tokom februara, na stadionu FK Novi Pazar uz dolazak delegacije kompanije CaizCoin - stoji u saopštenju kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading