MILINA IH JE GLEDATI: Publika će zbog njih u Kataru uživati! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.02.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentaciaja Brazila trijumfalno grabi ka novoj svetskoj smotri fudbala.

MILINA IH JE GLEDATI: Publika će zbog njih u Kataru uživati! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

I pored činjenice da igraju bez Nejmara, selekcija Brazila je bez većih problema savladala Paragvaj rezultatom 4:0 i tri kola pre kraja CONMEBOL kvalifikacija suvereno drže lidersku poziciju.

"Karioke" su moćno delovale u Belo Horizonteu. Posmatrajući sa strane, delovalo je da Brazilci uživaju na terenu i igrtaju za svoju dušu i radost brojne publike na stadionu. Sam posed lopte koji je dostigao neverovatnih 80% dovoljno govori o superiornosti ekipe selektora Leonarda Baćija, a egzibicija koju su pružili Kutinjo, Tijago Silva, Fabinjo, Rafinja i ostali, govori sama o sebi.

 

 

Tokom prvog perioda igre, mreža golmana Entonija Silve tresla se samo jednom. Strelac je u 28. minutu bio Rafinja na asistenciju Markinjosa. U nastavku meča još tri lopte završile su u mreži Paragvajaca. U strelce su se upisivali Kutinjo u 62 Entoni u 86` i Rodrigo dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Nakon ovog meča Brazil je lider južnoameričkih kvalifikacija sa 39 osovjenih bodova iz 15 odigranih mečeva. Sledi Argentina sa četiri boda manje, a trenutno pozicije koje obezbeđuju direktan plasman u Katar, drže Ekvador i Urugvaj.

 

 

Ekipa Paragvaja je nakon poraza u Belo Horizonteu izgubila i teoretsku šansu da se u novembru ove godine nađe na svetskoj fudbalskoj smotri u Kataru.

U ostalim mečevima ove runde kvalifikacija na tlu Južne Amerike pstignuti su sledeći rezultati:

Bolivija - Čile 2:3

Urugvaj - Venecuela 4:1

Argentina - Kolumbija 1:0

Peru - Ekvador 1:1

Naredni susreti CONMEBOL kvalifikacija na programu su krajem marta, a snage će odmeriti Brazil i Čile, odnosno Argentina i Venecuela.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading