"VLAHOVIĆ JE LAGAO I SABOTIRAO" - Predsednik Fiorentine OPTUŽIO srpskog reprezentativca za NARUŠENO ZDRAVLJE!

Autor:

Sport

01.02.2022

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko prelaska Dušana Vlahovića u Juventus se ne smiruje!

"VLAHOVIĆ JE LAGAO I SABOTIRAO" - Predsednik Fiorentine OPTUŽIO srpskog reprezentativca za NARUŠENO ZDRAVLJE!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović prešao je ove zime u Juventus u transferu vrednom 75.000.000 evra sa uključenim bonusima, ali nije sve bas tako glatko išlo kao što na kraju izgleda.

Predsednik Fiorentine Roko Komiso otkrio je sada nove detalje transfera i direktno optužio Vlahovića i njegove menadžere da su hteli da prevare klub iz Firence.

- Dogovor Vlahovića je bio pun nepoštenja i laži. Počeli smo razgovore sa engleskim klubovima svaki put kada bi se pojavila nova ponuda, Vlahović i njegovi agenti su odbili. Plan im je bio isti kao Mbapea i PSŽ-om: Da ode kao slobodan agent i da zarade novac - rekao je Komiso.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović stiže u Torino

On smatra da su Vlahović i njegovi menadžeri hteli da zarade više novca za sebe preko leđa Fiorentine. Na kraju ipak je zadovoljan kako su se stvari odvile po njegov klub.

Prade i Barone su nekoliko puta bili tamo, ali svaki put kad bi stigla nova ponuda Vlahović i njegovi agenti bi odgovorili "ne". Vlahović je hteo da ostane do kraja svog ugovora i uništi Fiorentinu, kao što se to dešavalo prethodnih godina. Poput Mbapea, Insinjea, Kesija, Dibale, Donarume. Hteli su da se obogate preko Komisovih leđa. Njegova prodaja je bila dobar posao? Ne dobar, vrlo dobar! Neki su ga nazvali remek-delo - istakao je Komiso.

Smatra da su menadžeri sprskog reprezentativca bili neiskreni i da su samo odugovlačili pregovore oko novog ugovora.

- Vratio sam se u novembru da bih pokušao da zaključim posao. Njegovi agenti bili su neiskreni, nakon tri sata pregovora činilo mi se da situacija ide u pozitivnom smeru, čekao sam Vlahovićev odgovor. Sledećeg dana smo ugovorili sastanak da bismo utvrdili detalje, a umesto toga sačekalo nas je iznenađenje. Njegovi agenti su nam rekli da Dušan hoće duplo više novca, 8.000.000 evra neto platu godišnje, a i sami agenti su povećali svoje zahteve. Tražili su 10 odsto od prodaje i ekskluzivna prava da odluče o njegovom sledećem potezu - nastavlja u istom tonu vlasnik Fiorentine.

Foto: twitter.com/printscreen

Dušan Vlahović na predstavljanju u dresu Juventusa

Razočaran je Komiso Vlahovićevim postupcima, i dodaje da mu je čitava transfer saga uticala na zdravlje.

- Razočaran sam i moram dobro da razmislim o odlukama koje ću morati da donesem. Lekari su mi u novembru rekli da ne treba da putujem u Italiju, jer mi nije bilo dobro, ali sam to učinio da bih dao svoj doprinos kako bi Dušan i njegovi agenti razmislili. Umesto toga, još više sam se razboleo i naljutio. Poslednji put kad sam sreo Vlahovića, nije me čak ni pozdravio. Bilo je jasno već tada da ima dogovor sa nekim - zaključio je Komiso

Podsetimo, Dušan Vlahović nosiće broj sedam u Juventusu, a zašto se odlučio za baš taj broj možete videti u odvojenoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading