DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Reprezentativac Srbije OSVAJA Zlatnu loptu?

Autor:

Sport

31.01.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valeri Božinov, kao bivši centarfor Fiorentine, Juventusa i Partizana, jedan je od najpozvanijih da ocenjuje domete Dušana Vlahovića u dresu "Stare dame", a Bugarin je uveren da su najviši.

DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Reprezentativac Srbije OSVAJA Zlatnu loptu?

Foto: Starsport

Naime, Vlahović je prešao u Torino za obeštećenje od čak 75 miliona evra, nosiće "sedmicu", a Božinov je mišljenja da reprezentativac Srbije može da dođe i do Zlatne lopte.

Duciju sam pre tri dana čestitao rođendan i transfer. Ispričao sam mu da sam u toku mog boravka u Juventusu bio cimer sa Pavelom Nedvedom, sadašnjim potpredsednikom Juventusa i osvajačem Zlatne lopte. Imao sam sreću da u njegovom domu vidim, dodirnem i poljubim Zlatnu loptu. Rekao sam Dušanu da zamoli Nedveda da i njemu pokaže taj trofej. Samo da ga vidi i dodirne, a kasnije ga možda i osvoji. Nikad se ne zna, u fudbalu je sve moguće. Ducijevo vreme dolazi, ako nastavi da trpa golove kao dosad, što da ne bude najbolji igrač sveta. Mesi i Ronaldo su i dalje neprikosnoveni, ali neće ni oni igrati doveka. Dolaze nove zvezde, a Vlahović je svakako među njima. Želim mu golove, "skudeto", Ligu šampiona i Zlatnu loptu - naveo je Božinov za "Informer".

Republika

Foto: Starsport

Veruje Vlahoviću - Valeri Božinov

Podsetimo da je 22-godišnji napadač u tekućoj sezoni već postigao 20 golova za Fiorentinu, 17 u Seriji A i tri u Kupu Italije, uz četiri prvenstvene asistencije. Sada ga čeka izazov karijere u "gradu Fijata"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading