ORGIJE MU DOŠLE GLAVE! Nakon novog INCIDENTA, u PARTIZANU nikada srećniji DONETOM ODLUKOM!

Autor:

Sport

21.01.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Sejduba Suma i Ibrahim Konate novčano su kažnjeni od strane Fudblaskog saveza Gvineje zbog kršenja discipline na Afričkom kupu nacija!

ORGIJE MU DOŠLE GLAVE! Nakon novog INCIDENTA, u PARTIZANU nikada srećniji DONETOM ODLUKOM!

Foto: Starsport

Ispostavilo se da su u Humskoj doneli ispravnu odluku kada su odlučili da se zahvale Sumi na saradnji i uruče mu otkaz zbog kršenja klupske discipline.

Omaleni napadač pravi probleme gde god da se pojavi pa je tako bilo i na Afričkom kupu nacija. Suma i Ibrahim Konate organizovali su zabavu u hotelskoj sobi za vreme turnira sa sve devojkama i alkoholom. 

- U jednoj sobi je bilo desetak igrača Gvineje. Pušili su šišu i pili pivo. U jednom trenutku se pojavio zvaničkik gvinejske federacije i zamolio igrače da se ne ponašaju tako, posebno što u hotelu vladaju drugačija pravila zbog virusa korona. Međutim, Suma je reagovao vrlo oštro. Rekao je da mogu da ga izbace iz reprezentacije ako žele i da je njemu svejedno. Nije to Sumin jedini greh. Pet minuta pre kraja meča selektor Gvineje mu je saopštio da ide na zagrevanje i da će možda ući u igru. On je to odbio - napisali su pojedini mediji iz Afrike.

Nakon što su zvaničnici Fudbalskog saveza Gvineje doznali za to novčano su kaznili obojicu fudbalera.

 

Ibrahim Konte bio je standardan tokom grupne faze, dok Suma za sada nije dobio šansu i sa ovakvom disciplinom verovatno je neće ni dobiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Kiki

22.01.2022 21:24

Suma je srednja zalost ,najlosija i najgora financiska fula ali je za sve u partizanu maradona