PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA! Humska UZDRMANA pred polazak na pripreme!

Autor:

Sport

21.01.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan ostaje bez važnog šrafa na sredini terena! Aleksandar Šćekić odlazi u Poljsku!

PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA! Humska UZDRMANA pred polazak na pripreme!

Foto: Starsport

Stigao je Šćekić u Partizan 2018. godine za vreme mandata Zorana Mirkovića i brzo se ustalio u timu. Nastavio je da pruža sjajne partije i u narednim sezonama, a konstantnost je ono što je ga je činilo nezamenjivim i kod Save Miloševića i Aleksandra Stanojevića!

Nakon što je prošle zime izašao crno-belima u susret i produžio ugovor, iako je imao ponude iz inostranstva, ove zime iz Partizana su odlučili da se revanširaju i daju iskusnom Berancu odrešene ruke u izboru nove sredine.

On se jutros oprostio od saigrača u Sportskom centru u Zemenu i već danas ili najkasnije sutra će potpisati ugovor sa Zaglebjem na godinu i po dana, saznaje Telegraf.

Foto: Starsport

Aleksandar Šćekić

Zaglebje ove sezone ne pruža sjajne partije i nalazi se samo dva mesta iznad zone ispadanja u Ekstraklasi, te ostaje da se vidi da li će im bivši igrač Partizana pomoći da ostvare opstanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading