GROM IZ VEDRA NEBA: Sjajne vesti za Umara Sadika!

Autor:

Sport

25.12.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Nigerije Avgustin Eguavoen objavio je konačan spisak igrača za Kup afričkih nacija, a na njemu se nalazi Umar Sadik.

GROM IZ VEDRA NEBA: Sjajne vesti za Umara Sadika!

Foto: Starsport

Umar Sadik

Ono što je iznenađenje na spisku Nigerije je ime Viktora Osimena koji se oporavio od povrede brže nego što se mislilo, pa će jedan od najbojih pojedinaca biti na rapolaganju za mečeve u januaru.

Iako se spekulisalo da će Umar Sadik, bivši napadač Partizana, dobiti poziv samo u slučaju da Osimen ne bude mogao da igra, fudbaler Almerije se ipak našao na spisku.

Evo celokupnog spiska za Kup Afrike:

Golmani: Danijel Akpeji (Kajzer Čifs), Frensis Uzoho (Omonija), Džon Nobl (Enjimba), Maduka Okoje (Sparta Roterdam)

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen se oporavio od povrede

Defanzivci: Vilijam Ekong (Votford), Kenet Omeruo (Leganes), Leon Balogun (Rendžers), Abdulahi Šehu (Omonija), Čidozije Avazijem (Alanja), Džamilu Kolins (Paderborn), Ola Aina (Torino), Zaidu Sanusi (Porto), Olisa Nda (Orlando Pajrats)

Vezisti: Vilfred Ndidi (Lester), Keleči Nvakali (Ueska), Čidera Eđuke (CSKA Moskva), Frenk Onjeka (Brentford), Džo Aribo (Rendžers)

Napadači: Ahmed Musa (Karagumruk), Mozes Sajmon (Nant), Odion Igalo (Al Šabab), Taivo Avonjiji (Union Berlin), Aleks Ivobi (Everton), Viktor Osimen (Napoli), Umar Sadik (Almerija), Keleči Iheanačo (Lester), Samjuel Čukvueze (Viljareal), Emanuel Denis (Votford).

Nigerija je u grupi sa Egiptom, Gvinejom Bisao i Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading