POTPUNI RESTART: Đavoli prodaju na kilo!

Autor:

Sport

19.01.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveliko se polemiše da li će najbolji fudbaler Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo, po završetku sezone napustiti "Old Traford". Sve su veći izgledi da će se to i dogoditi, ali očigledno neće biti i jedini.

POTPUNI RESTART: Đavoli prodaju na kilo!

Foto: Tanjug/AP

Novi trener engleskog velikana Nemac Ralf Ragnik, sprema veliki rez u ekipi po završetku aktuelne sezone. Tim povodom već je saopštenu Polu Pogbi da je slobodan u izboru nove sredine, a ista sudbina zadesila je i Dina Hendersona i Antonija Marsijala.

Istovremeno, nemački stručnjak se odlučio za potpuni restart kada je u pitanju poslednja linija odbrane "Crvenih đavola", pa će samim tim Luk Šo, Henri Mekgvajer i Aron Van-Bisaku biti otpisani.

Njihovom prodajom Mančester junajted bi trebao da prikupi sredstva kojima bi izašao na tržište i probao da pronađe nove uzdanice odbrane. Istovremeno treba naglasiti da će u klubu ostati Lindelef i Rafael Varan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading