BELIVUKOV ČOVEK DOSTAVLJA PLJESKAVICE: Beranac Golubović radi za poznatu beogradsku firmu dok čeka suđenje

Autor:

Hronika

19.01.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beranac Filip Golubović (26) dok čeka suđenje za pripadnost grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, novac zarađuje i kao dostavljač hrane za jednu poznatu beogradsku firmu, saznaju Novosti.

BELIVUKOV ČOVEK DOSTAVLJA PLJESKAVICE: Beranac Golubović radi za poznatu beogradsku firmu dok čeka suđenje

Foto: ST/N. PANČIĆ/Starsport

On se od optužbi da je bivšem inspektoru policije Božidaru Stoliću davao novac za informacije iz istrage o ovoj kriminalnoj grupi,kao i "kavačkom klanu", brani sa slobode.

Inače, Golubović je priznao tokom istrage da je sarađivao sa Stolićim i detaljno objasnio šemu "rada".

- Pošto je priznao delo i ispričao detalje, omogućeno mu je da se brani sa slobode - navodi sagovornik Novosti blizak istrazi.

- U međuvremenu, on se zaposlio u jednoj poznatoj beogradskoj firmi za dostavu hrane. Mnogi i ne slute ko je momak koji im donosi pljeskavice i zvoni na vrata.

Suđenje Stoliću, optuženom da je odavao tajne pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i Goluboviću i "kavačkom klanu", zakazano je za 2. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading