GROM IZ VEDRA NEBA: Aleksandar Kolarov ZAVRŠAVA KARIJERU!

Autor:

Sport

28.12.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose italijanski "Korijere delo sport", nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, i defanzivac Intera, Aleksandar Kolarov na korak je od odluke da okonča svoju profesionalnu karijeru.

GROM IZ VEDRA NEBA: Aleksandar Kolarov ZAVRŠAVA KARIJERU!

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov

Kako dalje navodi pomenuti list, Kolarov je navodno to odlučio zbog zdravstvenih problema, odnosno zbog učestalih povreda zbog kojih je već godinu i po dana van terena.

Dalje se navodi i da ga posebno muče leđa, i da je išao čak i na operaciju u maju, međutim i dalje ne može da igra bez bolova.

Republika

Foto: Starsport

 

U svojoj bogatoj karijeri, Kolarov je kao omladinac nastupao za Crvenu zvezdu, a profesionalno je počeo da se bavi fudbalom u Čukaričkom, zatim je zablistao u OFK Beogradu, a potom je usledio milionski transfer u Lacio 2007. godine odakle ga je nakon tri sjajne sezone kupio Mančester siti odakle je nakon sedam godina otišao u Rim, odnosno Romu. 

Takođe je Kolarov odigrao 94 meča za reprezentaciju Srbiju i postigao je 11 golova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

28.12.2021 21:08

A Kristina kad ide u penziju,pitam za druga