LEGENDA DIGLA RUKE OD VLAHOVIĆA: Velikan ZVANIČNO odustao od dovođenja Srbina!

Autor:

Sport

23.12.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana aktivirana je prava evropska transfer bomba u vidu Ferana Toresa, koji je iz Mančester sitija pojačao redove katalonske Barselone. Upravo ovaj transfer, aktuelizovao je priču o potrazi Građana za klasičnim ofanzivcem.

LEGENDA DIGLA RUKE OD VLAHOVIĆA: Velikan ZVANIČNO odustao od dovođenja Srbina!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Mnoga imena dovođena su u vezu sa engleskim šampinom a jedan od napadača koji su se našli na spisku Pepa Gvardiole bio je i srpski napadač Dušan Vlahović.

Pišemo "bio" jer Vlahović i zvanično neće biti pojačanje Sitija, barem ne u predstojećem prelaznom roku, a to je stavom razrešio Pep Gvardiola, strateg Sitija, koji je odbacio opciju dovođenja špica.

- Nećemo dovoditi nijednog napadača u januaru - istakao je Španac na današnjoj konferenciji.

Foto: Tanjug/AP

 

Kako za sada stvari stoje, u nastavku sezone, jedini klasični centarfor Građana biće Gabrijel Žezus, ali tu ulogu često će, kao i do sada, preuzimati Fil Foden ili Rahim Sterling.

Kada je Vlahović u pitanju, od njega, još uvek, nisu odustali Juventus, Totenhem i Arsenal, a od nedavno za Srbina veliko interesovanje pokazuje i Borusija Dortmund. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading