RASPAD SISTEMA U ZVEZDI: Nakon Borjana, još jedan ljubimac Delija najavio ODLAZAK

Autor:

Sport

19.12.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon okončanja jesenjeg dela sezone, aktuelni prvak Srbije u fudbalu, beogradska Crvena zvezda našla se na drugom mestu tabele, sa pet bodova manje od večitog rivala - Partizana. Kiks na "Marakani" protiv Radnika iz Surdulice izazvale su pravu lavinu negativnih događaja u redovima crveno-belih, koji su eskalirali do odlaska kapitena Milana Borjana.

RASPAD SISTEMA U ZVEZDI: Nakon Borjana, još jedan ljubimac Delija najavio ODLAZAK

Foto: Starsport

Prema pisanju srpskih medija, Borjan je već dobio jednu ponudu iz MLS lige, a kao "otpisani" na "Marakani" već duže vreme se spominje i defanzivac, Miloš Degenek.

Ako je sudeći po objavi na društvenim mrežama, i sam Degenek razmišlja o odlasku.

- Uvek zahvalan na pruženoj šansi. Dopada mi se, i uvek ću Al Hilal nazivati svojom kućom. Nastavite da se borite, bićete šampioni - napisao je Miloš na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Bojan

19.12.2021 21:51

Borjana ste oterali. Žalosno, jer čovek je mnogo voleo naš klub i živeo za njega. Znam da će neki reći možemo i bez njega, ali tako se stvara ružna slika o samom klubu.

Odgovori 46 6
Pera

21.12.2021 00:31

@Bojan - Hvala Bogu pa smo uspeli da ga se otarasimo

Pedja

20.12.2021 14:16

Jedini razlog svih problema je neslaganje oko preraspodele novca,neko nije ispunio obecanje I Evo problema,sve drugo su prazne price...

Слободан

21.12.2021 20:26

Ето вам га деки спасиоц. Дебилчина, за њега је Борјан Бог