ONI NEĆE DOČEKATI PROLEĆE NA MARAKANI? Evo ko sve NAPUŠTA Zvezdu već u januaru

Autor:

Sport

10.12.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon istorijskog uspeha Crvene zvezde koja se sa prvog mesta plasirala u osminu finala Lige Evrope, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić najavio je pojačanja u zimskom prelaznom roku, ali sigurno je da će biti i odlazaka iz Ljutice Bogdana.

ONI NEĆE DOČEKATI PROLEĆE NA MARAKANI? Evo ko sve NAPUŠTA Zvezdu već u januaru

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Terzić je takođe istakao da je igrački kadar "glomazan" i da pojedinci moraju da pronađu novi klub.

- Sigurno je da ćemo morati u januaru nekoga i da prodamo, ali ćemo se potruditi da ne idu nosioci igre koji nam donose kvalitet. Zvezda je ozbiljna mašinerija, imamo mesečne troškove od dva i po miliona. Nije lako obezbediti finansije, ali kako smo radili ranije, nema sumnje da ćemo i sada uspeti - objasnio je Terzić.

Foto: Starsport

 

I ranije se spekulisalo i pisalo ko bi to mogao da napusti redove aktuelnog šampiona Srbije, a sada je sasvim sigurno da će među prvima to biti francuski napadač Loi Dioni, koji nije zadovolji kriterijume trenera Dejana Stankovića.

Takođe, “zeleno svetlo” za odlazak bi u slučaju dobre ponude mogli da dobiju i neki prvotimci crveno-belih i ljubimci navijača sa severa kao što su: Miloš Degenek, Radovan Pankov, El Fardu Ben, Marko Gobeljić, Filipo Falko, pa i Milan Pavkov, zbog dolaska Ohija Omoižuanfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading