KIKA JE I DALJE ŽRTVA NASILJA, JOŠ BOLESNIJEG OBLIKA: Karleuša BESNA, apelovala da se roditelji MALOUMNIKA kazne! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila je ponovo na Instagram profilu status kojim je apelovala da se roditelji maloletne dece, koji su ostavljali odvratne komentare nakon saznanja da je Kristina Kika Đukić izvršila samoubistvo.

KIKA JE I DALJE ŽRTVA NASILJA, JOŠ BOLESNIJEG OBLIKA: Karleuša BESNA, apelovala da se roditelji MALOUMNIKA kazne! (FOTO)

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

 

Pevačica Jelena Karleuša ponovo se oglasila na Instagram profilu, nakon što su maloumnici nastavili da ponižavaju jutjuberku Kristinu Kiku Đukić, koja je u sredu uveče izvršila samoubistvo, jer nije uspela da se izbori sa okrutnim demonima i depresijom. Karleuša, besna na roditelje dece koja sebi daju za pravo da pišu svakakve bljutovine, objavila status na Instagramu i obratila im se brutalnom porukom. 

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša

 

Na internetu su se pojavili užasni komentari nakon Kristinine smrti, zbog čega je Jelena bila besna, pa je burno odreagovala. 

"Slikaj je kako leži mrtva", "Manje silikona ako može, hvala", samo su neki od sablasnih komentara ispod Kristininih objava, i to oni "najblaži".

Republika

Foto: Instagram

Jelena Karleuša

 

Upravo se povodom takvih sablasnih komentara oglasila i Jelena Karleuša.

Devojka koja je izvršila samoubistvo zbog zlostavljanja na društvenim mrežama i dalje je žrtva napada, ovog puta još bizarnijeg i bolesnijeg oblika. Da užas bude veći, ovakve i mnoge druge komentare napisala su deca! Deca od samo 12-13 godina. To deca sama nisu smislila, deca su to naučila od s***ova zvanih roditelji. Ako su ova deca ovakva sada u šta će se pretvoriti kada odrastu?! - napisala je Jelena i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša o Kristini Kiki Đukić

 

Kao javna ličnost sa najvećim brojem pratilaca na ovim prostorima, zahtevam da se roditelji ove dece pronađu i kao odgovorni staratelji kazne! Njihova deca su njihovo sramno ogledalo! - poručila je Karleuša uz skrinšot užasnih komentara koji ne prestaju da se nižu na Kristininom Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading