UMRLA JE, A JOŠ TRPI NASILJE! Prijatelj Kike Đukić se RASPLAKAO dok je pričao kroz šta je preminula jutjuberka PROLAZILA!

Autor:

Zabava

10.12.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mlada jutjuberka i tiktokerka Kristina Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo zbog višegodišnjeg zlostavljanja koje je trpela na društvenim mrežama.

UMRLA JE, A JOŠ TRPI NASILJE! Prijatelj Kike Đukić se RASPLAKAO dok je pričao kroz šta je preminula jutjuberka PROLAZILA!

Foto: Printskrin TV Happy, Instagram

Vest o njenoj smrti potresla je kompletnu domaću javnost, a ovim povodom je u jutarnjem progamu Prve televizije gostovao Dušan Srbljak, dugogodišnji i bliski prijatelj preminule devojke.

On je kroz suze komentarisao ovu tragediju, te još jednom istakao važnost problema nasilja na društvenim mrežama. Takođe, Dušan je ispričao da se čuo sa Kristininom majkom.

- Bez obzira što je Kika imala toliko broj pratilaca i bila poznata, katastrofalno je što smo došli u situaciju da izgubimo jednu divnu osobu koja još nije ni počela da živi. Šta se tačno desilo bi trebalo da utvrde nadležni organi. Tek bi u ponedeljak trebalo da bude gotova obdukcija - započeo je.

Foto: printskrin/TV Prva

Dušan Srbljak

 

Potom se osvrno na nasilje koje je trpela na internetu:

- Kika jeste bila žrtva nasilja na mrežama, ali dajte da utvrdimo šta se tačno desilo, zamislite koji je to pritisak na porodicu. Pozvao sam njenu majku i izjavio sam saučešće i žena je devastirana, nijedan roditelj ne zaslužuje da zakopa dete, kad na to pomislim krenu mi suze - rekao je i zaplakao.

- Drugar me je pozvao i javio mi, pojavila se gomila nekih nuspojava, mi Kiki ne možemo da pomognemo više, ali možemo da pomognemo da se ovako nešto više ne desi, da svi ti zli komentari stanu... Godinama se spominje to nasilje, mi moramo da nađemo način da postoji određeno telo koje će se baviti ovim, ovo gledaju deca - pričao je kroz suze Dušan.

Foto: prinscreen

Kristina Kika Đukić

On je dodao i da se ispod Kristininih objava i dalje ređaju pogrdni komentari.

 - Ne znam kako da vam najprostije objasnim. Ona još uvek trpi nasilje, a nije među nama. Vi da vidite šta ljudi, deca pišu... Ja to ne mogu da razumem, da roditelji dopuštaju deci da izađu sa takvim komentarima, verovatno se i ne bave tom decom. Svi se peru od odgovornosti - govorio je.

- Kristina je bila osoba koja nije trpela nepravdu, nju je najmanja sitnica mogla da uznemiri. S jedne strane je bila jako otvorena, dok je sa druge bila introvertna, nije volela da priča o problemima. Zle komentare jeste spominjala prijateljima, pričalo se i o tome javno, na sav glas - završio je on.

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mlađom populacijom.

Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Njena armija fanova postajala je iz dana u dan sve veća, a samo na Instagramu je imala preko 350.000 fanova.

Komentari (0)

Loading