PENAL ZA ZVEZDU NIJE POSTOJAO! Trener Brage BESNEO NA SUDIJE!

Autor:

Sport

10.12.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda remizirala je protiv Brage (1:1) i tim rezultatom je kao prva u grupi F uspela da se domogne direktog plasmana u osminu finala Lige Evrope.

PENAL ZA ZVEZDU NIJE POSTOJAO! Trener Brage BESNEO NA SUDIJE!

Foto: Starsport

Trener FK Braga, Karlos Karvaljal

Nakon ovog istorijskog plasmana i velikog rekorda koji je Zvezda zabeležila na UEFA rang listi, trener crveno-belih Dejan Stanković poručio je da je to najveći uspeh kluba još od Barija. Međutim, trener domaćina Karlosa Karvaljala imao je potpuno drugačiji komentar.

Naime, Karvaljal je krivicu za ovakav našao u sudiji, pošto smatra da je baš Marko Gvida odgovoran što se nisu domogli prvog mesta u grupi.

- Sudijska ekipa je bila suviše popustljiva u odnosu na faulove nad našim igračima. Mogli smo i ranije da dobijemo penal. Moji igrači su se stoički borili, naporno radili, stav je bio fantastičan. Želeli smo prvo mesto, ali ovako ćemo se nadmetati sa timovima iz Lige šampiona što je dobro za nas. Možemo da izvučemo Sevilju koju smo već pobeđivali, Barselonu, Dortmund, Lajpcig... Spektakularno. Biće sjajnih utakmica i računajte na Bragu da će se takmičiti i doneti poene za plasman Portugala - rekao je Karvalja i dodao:

- Smatram da je Braga bila najbolji tim u ovoj grupi.

Foto: Starsport

 

Trener portugalskog kluba imao je komentar i na dosuđen penal nad Pankovim, koji je dobio lakat u lice, nakon čega je Aleksandar Katai doneo bod Zvezdi dovoljan za prolaz u osminu finala sa prvog mesta.

- Obično ne komentarišem suđenje, ali... Obično su portugalske sudije meta kritika, ali večerašnje suđenje je bilo takvo da su mi nedostajali portugalski arbitri. Bili su previše tolerantni za neke stvari. Pritom nije bilo razloga da se dosudi penal za Zvezdu. Osećao sam da je teren nagnut na jednu stranu od početka - zaključio je Karvaljal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (1)

Loading
Rade

10.12.2021 15:41

Pa što nisi osvojio grupu kad si najbolji...paćenik.