DUŠAN SILNI NA PRAGU NESTVARNOG REKORDA: Vlahović sa dva gola postao najbolji strelac Serije A i pripretio Ronaldu!

Autor:

Sport

11.12.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fiorentine su upisali ubedljivu pobedu nad ekipom Salernitane rezultatom 4:0, a strelac dva gola je bio srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

DUŠAN SILNI NA PRAGU NESTVARNOG REKORDA: Vlahović sa dva gola postao najbolji strelac Serije A i pripretio Ronaldu!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović strelac dva gola u pobedi Fiorentine

Fiorentina je tako zabeležila drugu pobedu zaredom, a Dušan Vlahović je sa dva pogotka postao najbolji strelac Serije A sa ukupno 15.

Kanonadu Fiorentine je započeo Bonaventura u 31. minutu, da bi srpski reprezentativac 20 minuta ranije postigao 14. gol u sezoni na asistenciju Dankana.

 

 

Vlahović je nastavio sjajan golgeterski učinak u 84. minutu igre kada je pogodio za 3:0. Sotil je uputio loptu na peterac, a na pravom mestu se našao naš as.

Nije tu bio kraj što se tiče golova u mreži Salernitane, Maleh je postigao još jedan u 90. minutu, dočekao je odbitak nakon udarca Vlahovića i pogodio mrežu protivnika za konačnih 4:0.

Vlahović je sada za petama Kristijanu Ronaldu koji je u kalendarskoj godini postigao 33 gola za Juventus u 2020. godini, Vlahović je sada na 32 gola i pretekao je Luku Tonija.

Uskoro će pasti i ovaj rekord...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading