ANA KARADŽIĆ ZAPUŠILA USTA LAŽNOJ PREDSEDNICI: Vjosa Osmani bi volela da su budalaštine koje izgovara istina

Autor:

Vesti

11.12.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica PS-a Ana Karadžić zapušila je usta Vljosi Osmani.

ANA KARADŽIĆ ZAPUŠILA USTA LAŽNOJ PREDSEDNICI: Vjosa Osmani bi volela da su budalaštine koje izgovara istina

Foto: Tanjug/AP

- Videla žaba da se konj potkiva, pa je tako i Vljosa Osmani širom otvorila usta da izgovori budalaštine i laži za koje bi volela da su istina.

I da se ceo svet obruši na ministra policije i našeg lidera Aleksandra Vulina, a kamoli jedna predsednica teritorije, istina o Račku ne može se više sakriti i poništiti. 

Laž zbog koje je bombardovana Srbija raskrinkana je, a predsednica nečeg što se zove Kosovo može samo da nastavi da mrzi i laže, ne baš pametno. Pošto je gospođa Osmani predsednica teritorije, poznate po kriminalu, korupciji, trgovini ljudima, organima i narkoticima i jednoj stranoj vojnoj bazi, nije ni čudo što slabo poznaje, a još manje primenjuje i poštuje zakone.

Srbija je suverena i međunarodno priznata država, ovde se predsednici i članovi vlade ne postavljaju kao na jednoj omeđenoj teritoriji, već narod izlazi na izbore. 

I zato, za sada, Aleksandra Vulina možete eliminisati samo fizički, ali ni tada istinu o Srbima i Srbiji nećete zaustaviti - odgovorila je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić predsednici lažne države Kosovo Vljosi Osmani koja je iznela niz laži i uvreda na račun ministra policije Aleksandra Vulina zbog prave istine o Račku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cana

12.12.2021 09:58

ALJO BRE SIPTARKO , POGLEDAJ SE KAKO SI GADNA , MASNA I SMRDLJIVA , KOJI SI GABOR OLOSU SIPTARSKI !