PARTIZAN U GADNOM PROBLEMU: Bez NAJBOLJEG na meču odluke!

Autor:

Sport

15.11.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativna pauza je pri kraju, i pažnja se polako vraća na klupski fudbal u Superligi Srbije. Što se tiče beogradskog Partizana, nakon ove pauze stigle su im loše vesti...

PARTIZAN U GADNOM PROBLEMU: Bez NAJBOLJEG na meču odluke!

Foto: Starsport

Naime, prema poslednjim informacijama, iskusni vezista Bibras Natho, sigurno će propustiti derbi naredne runde, protiv novosadske Vojvodine, koji je na programu u nedelju od 15.45.

Ono što je takođe neizvesno je, hoće li Izraelac krenuti na put za Talin, gde će crno-beli 25. novembra tražiti overu plasmana u nokaut fazu Lige konferencije protiv Flore.

Podsetimo se, Natho je, na meču u Beču između Austrije i Izraela, na terenu proveo 23 minuta, pre nego što je zbog disajnih problema završio meč.

Foto: Starsport

Bibras Natho

Od tog trenutka vlada velika nelagoda u Humskoj šta je sa centralnim vezistom, a poslednje vesti iz tabora reprezentacije Izraela kazuju da Bibars mora na dodanta ispitivanja.

Takođe, postoji i zebnja da Natho neće moći ni na megdan sa Voždovcem, 28. novembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading