POSLEDNJE ZBOGOM? Odlazi Bibras Natho...

Autor:

Sport

15.11.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Bibras Natho po svemu sudeći napustiće reprezentaciju Izraela po završetku tekućih kvalifikacija za Mundijal u Kataru. Vest o njegovom odlasku iz nacionalnog tima preneli su tamošnji mediji.

POSLEDNJE ZBOGOM? Odlazi Bibras Natho...

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Bibras Natho

Prvotimac Partizana Bibras Natho odigrao je 84 utakmica za reprezentaciju Izraela. Sudeći po svemu, 33-godišnji fudbaler će najverovatnije i da ostane na toj cifri, pošto izraelski mediji najavljuju da će završiti reprezentativnu karijeru na kraju kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Ukoliko Natho ostane pri odluci da se povuče iz reprezentacije i tako oslobodi prostor za mlađe igrače, ostaće šesti na večnoj listi po broju odigranih utakmica za Izrael. 

Ovo bi svakako bile dobre vesti za crno-bele, jer bi u tom slučaju Natho bio pošteđen obaveza u nacionalnom timu i samim tim svežiji za nastupe u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading