RODITELJI JOJ BRANILI VEZU, PRETILI SU JOJ I VREĐALI: Ljubavna priča Slavice i Marinka Rokvića počinje kao PRAVI HOROR! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko i Slavica Rokvić bili su u braku tri decenije, ali njihova ljubav naišla je na veliki problem.

RODITELJI JOJ BRANILI VEZU, PRETILI SU JOJ I VREĐALI: Ljubavna priča Slavice i Marinka Rokvića počinje kao PRAVI HOROR! (FOTO)

Foto: printskrin

 

Ljubav Marinka Rokvića i njegove voljene Slavice Rokvić intrigirala je mnoge, a sada je otkriveno kako su se njih dvoje uopšte upoznali. Marinko je svojevremeno, kada je doživeo vrhunac njegove karijere, 1984. godine, nakon koncerta u Zagrebu, upoznao u stanu svog prijatelja medicinsku sestru. Tek kasnije se ispostavilo da je u pitanju Slavica, koja će mu kasnije postati i voljena supruga. Slavica je tada tek završila stručnu spremu, a Rokvić je ostao zabezeknut njenom lepotom. 

Slavicu je privuklo što je Marinko bio prirodan, jednostavan čovek u jeku njegove karijere. Međutim, ono što malo ko zna, jeste da su prijatelji savetovali Slavicu da ne ide sa Marinkom, jer će je ostaviti, budući da se bavi pevanjem, a planirala je i da postane lekar. Čak su i Slavičini roditelji bili protiv njihove veze, sve do trenutka dok nisu upoznali Marinka. 

Republika

Foto: instagram.com

Marinko i Slavica Rokvić

 

Marinko je oduvek bio na lošem glasu da je poznat kao švaler i ženskaroš, pa je odlučio da za njegov 31. rođendan počasti sebe neobičnim i poklonom za sva vremena - glamuroznim venčanjem. 

Marinko i Slavicu su stali na ,,ludi kamen" 1985. godine, a bračna zajednica im je trajala punih 36 godina. Tokom brata dobili su dva naslednika Nikolu i Marka, koji su krenuli očevim stopama. I dok se Nikola bavi pevanjem, drugi sin Marko je izvrstan harmonikaš. Tokom braka dolazilo je do problema, u trenucima kada su verna obožavateljka Rokvića zvale Slavicu kako bi joj pretile i vređale. 

 

 

Slavica je oduvek privlačila poglede na sebi zbog harizme koju poseduje, pa je Rokviću godilo to što su mu kolege govorile da ima najlepšu ženu na estradi. 

Svi često govore kako je lepa i zgodna moja žena Slavica, meni je to već pomalo dosadilo, pa sam počeo u šali da odgovaram - samo da je tuđa bila bi još lepša - ispričao je Marinko kako je nastala pesma.

Rekao sam Slavici da napiše jedan tekst na tu temu. Napisala je prvu strofu i refren, i tu je stala. Ja sam odmah smislio melodiju, ona je dopisala još dve strofe i ispalo je simpatično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
lence

15.11.2021 14:28

uistinu prava lepotica.bas su bili lep par.

Odgovori 55 5
Slavica

15.11.2021 14:41

Marinko je bio muškarčina, pevačica,šmeker....baš mu je prestajala ova lepotica.Divnu decu odgajili.

Odgovori 59 10
Nina

17.11.2021 08:17

I jeste lepa zena .

Odgovori 13 1