ŠAMAR ĐILASOVCIMA: Izmene Ustava su dobre i to treba priznati! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

15.11.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Drušva sudija Srbije Dragana Boljević ocenila je da su izmene Ustava dobre jer će smanjiti uticaj izvršne vlasti na pravosuđe, čime su pale u vodu sve kritike koje su poslednjih dana mogle da se čuju na račun vlasti u Beogradu.

ŠAMAR ĐILASOVCIMA: Izmene Ustava su dobre i to treba priznati! (VIDEO)

Foto: printscreen

Gostujući na jednoj od televizija pod kontrolom opozicije, Boljevićeva im je saopštila nešto što svakako nisu želeli da čuju.

- Izmene su dobre i pozitivne to treba priznati - poručila je ona ocenjujući da su predlozi za promenu Ustava iz domena pravosuđa među najboljim u Evropi.

- I zato ne treba kritikovati - istakla je Boljevićeva.

 

 

Podsetimo, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je u petak, 12. novembra, da bi referendum o promeni Ustava Srbije, u delu o pravosuđu, trebalo da se održi 16. januara 2022. godine.

- Neki su mislili da to bude 29. novembar ali nisam hteo da se to vezuje za vreme socijalizma - rekao je tada Dačić, o čemu je Republika već pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading